Hoe kunnen we je helpen?

Bedankt voor het scannen van de QR-code. Wij verstrekken graag meer informatie over Circolektra, de circulaire keten voor elektrische materialen. Hoewel er veel te bespreken is, hebben we hieronder de meest voorkomende vragen opgesomd.

Veilig

Circolektra veilig

Wist u dat brand in de meterkast de op één na grootste oorzaak van brand in Nederland is? Deze wordt vaak veroorzaakt door ondeugdelijk materiaal en ondeskundige installatie. Circolektra maakt veiligheid tot absolute prioriteit en verzamelt daarom actief oude en gevaarlijke elektramaterialen om potentiële risico’s uit te schakelen.

 lees meer…

Circulair

In 2050 is verspilling verleden tijd en wordt alles hergebruikt, maar anno 2024 zijn we hier nog lang niet. Dankzij onze actieve inzamelingsinspanningen kunnen fabrikanten nu al oude elektramaterialen een nieuw leven geven of ze inzetten als waardevolle grondstoffen voor de productie van innovatieve en milieu vriendelijke nieuwe producten.

lees meer…

Sociaal

Het inzamelen, sorteren en demonteren wordt uitgevoerd door een zorgvuldig geselecteerde sociale werkplaats. Hierdoor creëren we niet alleen werkgelegenheid, maar bieden we ook begeleiding en opleiding aan individuen voor een succesvolle herintreding op de arbeidsmarkt.

lees meer…