De voorwaarden

Dit zamelen we in

Circolektra palletwrap 2024 zijkant wat wel zoom

Bekabeling

Componenten van groepenkast en verdelers (automaten, aardlekschakelaars, relais, hoofdschakelaars, industriële zekeringen, kleine transformatoren etc)

Connectoren en stekkers

Groepenkasten

Noodverlichting en vluchtweg armaturen (zonder accu’s)

Rookmelders en alarm melders

Schakelmateriaal zoals schakelaars, stopcontacten, dimmers etc

Stekkerbare verbindingen

Stoppenkasten

Thermostaten

Verdelers

Dit zamelen we NIET in

Circolektra palletwrap 2024 zijkant wat niet zoom

Accu’s

Batterijen

Beeldschermen en monitoren

Beveiligingsapparatuur

Bouwmaterialen

Camera’s, scanners en printers

Computer en laptops

Randapparatuur

Pompen

Traditionele, Led en Halogeen lampen

TL en Led armaturen

TL buizen

Ventilatoren

Aandachtspunten

  • Het aandeel van stoppenkasten is gemaximaliseerd op 40% van het totaal ingeleverde aantal groepenkasten en verdelers. Wij zullen u tijdig op de hoogte stellen indien u dit maximum dreigt te overschrijden.
  • Het aantal wisselingen van de Circolektra inzamelbak is per locatie en per jaar gelimiteerd tot maximaal 6. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren indien u deze limiet dreigt te overschrijden.
  • De inzamelpallet mag uitsluitend worden gevuld met producten zoals hierboven beschreven. Overige producten zijn niet toegestaan. 
  • Alleen volledig gevulde inzamelpallets komen in aanmerking voor omwisseling. Een volledig gevulde pallet dient stapelbaar te zijn en mag niet overladen worden.
  • Verzoeken tot omwisseling van een volle inzamelpallet dienen via het invulformulier op deze website te worden ingediend.
  • Afwijkingen van bovengenoemde punten zijn alleen mogelijk na onderling overleg en goedkeuring van Circospin. Voor niet-gemelde afwijkingen kunnen mogelijke kosten in rekening worden gebracht. 
Circolektra inzamelpallet