Hoe meedoen

Circolektra inzamelpallet

Lever je oude elektra materialen in!

Deelnemen is eenvoudig: je kunt je oude automaten, groepenkasten, verdelers, bekabeling, connectoren, noodverlichting, schakelmateriaal, domotica en plc’s inleveren bij een van de vele inzamellocaties verspreid over heel Nederland. Hier verzamelen we de oude elektra materialen, waarna ze (zo veel mogelijk met elektrisch transport) worden vervoerd naar de sociale werkplaats.

Als je als installateur regelmatig oude elektra materialen terugkrijgt, bestaat ook de mogelijkheid om een eigen inzamelbak in je werkplaats of magazijn te plaatsen. Hiermee kun je direct de oude materialen inzamelen. Zodra de bak vol is, komen wij deze ophalen en plaatsen we direct een nieuwe lege bak. Voor het Circolektra partnerschap vragen we een kleine jaarlijkse bijdrage in de kosten.

Bovendien kunnen we bij renovatieprojecten een inzamelbak op locatie plaatsen, waardoor het inzamelen zeer eenvoudig en uiterst efficiënt wordt! Het maakt niet uit welk merk, type of model je wilt inleveren – kapot, incompleet of nog werkend.

Als een Circolektra Premium Partner geniet je van talloze extra voordelen. Dit omvat het plaatsen van inzamelbakken op meerdere locaties, vermelding op deze website met je logo en een link naar je eigen website, het gebruik van diverse marketingmaterialen, ondersteuning bij evenementen en toegang tot de online rapportage. Met CircoReport heb je 24/7 inzicht in jouw bedrijfsbijdrage. Hier zie je hoeveel materieel je hebt ingezameld in aantallen en kilogrammen, de hoeveelheid materiaal die wordt hergebruikt, de verminderde CO2-uitstoot en de gecreëerde sociale uren (SROI). Voor het premium partnerschap vragen we een jaarlijkse bijdrage.

Houd er rekening mee dat accu’s en batterijen niet in deze inzamelbak mogen vanwege de veiligheidsvoorschriften.